Naiste kaevehark

Naiste kaevehark nelja piiga on ideaalne saagikoristuseks, kaevamiseks ja pinnase õhutamiseks. See kaevehark on suurema kaevehargi väiksem õde, mistõttu on selle kasutamine aias oluliselt lihtsam. Nelja roostevabast terasest pii lõikeäär on teritatud, mistõttu saab hargi kergesti sügavale pinnasesse suruda. Väike naiste hark sobib ideaalselt saagikoristuseks või erinevate püsilillede, põõsaste või puude ümber istutamiseks, kahjustamata samas juuri.

Väikest aiaharki on kergem kasutada kui kaevamislabidat. Samuti on hark varre külge kinnitatud optimaalse nurga all, et töö ajal randmeid mitte koormata. Isegi savi- või turbapinnases on võimalik väikese aiahargiga taimi välja kaevata või eemaldada, kahjustamata seejuures õrna juurestikku.

Kogupikkus: 112 cm

Varre pikkus: 90 cm

Piidega osa laius: 5,50 cm

Netokaal: 1,80 kg

Piide pikkus: 18,50 cm

Käepideme materjal: saar

Töötle oma tööriistu enne nende esmakordset kasutamist linaseemneõliga. Käepidemed ja tööriistavarred püsivad kauem ilusad, ei kuiva ära ja mustus ei jää nii kergesti külge. Roostevabast terasest tööriistaosi võib samuti hõõruda linaseemneõliga. Seejärel libiseb muld veelgi paremini labidalt, hargilt või teistelt tööriistadelt.

189.00

Availability: 1 laos

Scroll to Top

Meie pakkimistiim läheb paariks päevaks puhkama – kõrrelisi nautima ja kõrvitsasuppi keetma! 🎃🍁
Aga e-pood on ikka avatud ja valmis sinu tellimused vastu võtma!
Pakke hakkame taas väljastama alates 28.07.